De geestelijke gezondheidszorg is nog steeds een heet hangijzer, en revoluties ter voorbereiding om het allemaal anders te doen zijn in een gevorderd stadium. Waar de ene heilig gelooft in de bewezen werking van de zelfhulp apps, waardoor alles goedkoper kan, zweert een ander bij het werkelijke contact tussen therapeut en cliënt. De eigen kracht is de spil van het herstel, of is het de verbinding onderling, in zelfhulpgroepen en therapeutensessies? Of nee, doe toch maar gewoon een zak pillen.

Maar waar gáát het nu eigenlijk om?

De cabaretier heeft van 2013 tot aan 2015 zelf een traject van twee jaar GGZ, waarvan een crisisopname van een half jaar, aan den lijve ondervonden. Na een storm aan hulpverlening tracht hij zich te ontworstelen aan al dat ziektedenken. Gewapend met een visie: eindeloos geluk voor iedereen. En een missie: hij zal weten hoe dat eindeloos geluk te realiseren, en, niet onbelangrijk, de weg ernaar toe in een simpele cursus voor u uit te leggen.

In april 2017 is het doel bereikt. Min of meer.

In een mix van beschouwingen, waaronder de ontdekking van nieuwe emoties, die uw leven een stuk rooskleuriger zullen maken, overzichtelijke cursusstappen, die u zullen brengen waar u graag wilt verblijven (én nooit meer naar terug wilt, maar dat terzijde), én een zorgvuldig ontworpen psychose-simulatie, waardoor u een inkijkje krijgt in de fantastische resultaten die er voor u in het verschiet liggen, nodigt hij u uit om zelf uw eigen eindeloze geluk te bereiken.
U wilt een tipje van de sluier? Vooruit: u dient de realiteit om zeep te helpen. Maar maakt u zich niet druk: hij laat u met liefde zien hoe. En o ja: mocht u nog nooit een Happinez magazine gelezen hebben, dan strekt het tot aanbeveling als u dat vóór de voorstelling een keer doet.

Voor filosofen, psychiaters, psychologen, spirituelen, gelovigen, en ongelovigen. Eigenlijk voor eenieder die lijdt, al is het maar bij tijde en wijle, en ook op zoek is naar het eeuwige geluk. Voor iedereen zeg maar!

Alle rechten voorbehouden en resultaten uit het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst: de cabaretier zit inmiddels weer in therapie.

Geïnteresseerd? Kaarten voor deze voorstelling bestelt u hier.